Atlant1sPán hradu
Boj vypukne za
Tvůj čas
Čas serveru

ETERNMU S6
EPISODE RAGNAROK!

Vážení hráči,
dne 22.9. 2023 v 15:00
bude spuštěn server S6 Epizoda RAGNAROK 3.

Přinášíme spousty oprav a zcela nový PvP balance systém. Přijďte si s námi zahrát!

RAGNAROK!

Epizoda RAGNAROK je vysoce customizována a optimalizována. Byla odstraněna většina známých bugů a přidáno značné množství nového obsahu. V jádru se však jedná stále o starou dobrou S6.

Odměna za FGR

Pro ty z vás, kteří dohráli základní část hry a dosáhli na nějaké postavě FGR (400lvl 400ML 50RR 5GR) bylo zpřístupněno VIP plus. Toto VIP lze aktivovat klasicky za WCoiny nebo v rámci odměny za dosažení FGR. Odměna je připsána automaticky na každý účet, který dosáhl FGR a za každá další dosažený FGR dostanete další odměnu v podobě VIP plus na 14 dní.

Odměnu lze vyzvednout v nové sekci na webu -> https://eternmu.cz/usercp/eternRewards

Upozornění: Pokud aktivujete v rámci odměn VIP, bude nahrazeno vaše aktuální VIP bez náhrady. Platí to i v případě, že již máte aktivní VIP plus (s vybráním další odměny tedy počkejte, až vyprší předchozí odměna / aktivace).

VIP plus přináší všechny funkce, které má klasické VIP + navíc přidává značný exp boost 150%.

Nyní tedy můžete ve velmi zrychlené míře rozehrát další postavu, získat další GR odměny, využít od začátku bonusy z achievementů (jsou vázané na account) a podívat se na bosse, kteří vám unikly apod. Chceme tímto vytvořit možnost pro paralelní hraní další postavy vedle end game obsahu.

Přejeme příjemnou zábavu!

PS: V případě problému napište na discordu nebo do ticketu.

Autor: Administrator, January 25, 2024