Atlant1sPán hradu
Boj vypukne za
Tvůj čas
Čas serveru

ETERNMU S6
EPISODE RAGNAROK!

Vážení hráči,
dne 22.9. 2023 v 15:00
bude spuštěn server S6 Epizoda RAGNAROK 3.

Přinášíme spousty oprav a zcela nový PvP balance systém. Přijďte si s námi zahrát!

RAGNAROK!

Epizoda RAGNAROK je vysoce customizována a optimalizována. Byla odstraněna většina známých bugů a přidáno značné množství nového obsahu. V jádru se však jedná stále o starou dobrou S6.

Otevření endgame obsahu

Vážení hráči,
dnešním dnem otevřeme brány endgame. Minulou sezónu jsme nasbírali dostatečné množství informací a feedbacku abychom mohli sestavit druhou fázi hry trošku jinak. 
Engame se dá říct dělí na 3 postupy v mapách, které jsou oddělené počtem EL. Každá fáze obsahuje vždy jednu expící/spící mapu (chete-li) se spoty a druhou hunting mapu. Expící mapy není třeba dlouze představovat, protože tak fungujete celou základní hru. Huntingy mapy jsou takové, kde nejsou spoty, mobky vám dávají speciální drop a enormní množství expů. Čili ano, můžete laxně expit na spotu nebo se vydat na lov a poexpit ještě víc a něco pěkného i podropovat. Samozřejmostí jsou naše Rift eventy, které jsme na základě feedbacku upravili pro snazší hru v partě. Rift boss má také šanci na drop, což minule nebylo. Upraveny byly i hodnoty eternal skill tree nebo hodnoty mythical optů. Mythical itemy můžete nove získávat v hunting mapách z World bosse, Rift bosse nebo klasicky u gamblera Mosse. Šance na získání Artifact itemů byly u Mosse taktéž zvýšeny. Mythical itemy, které nevyužijete můžete společně s JoCy scrapovat v mašině na Mythical Reroll Jewely. Tyto jewely nijak nemění počet Myth optů v itemech, ale dokáží je všechny rerollnout a vy můžete losovat ty TOP itemy.
World boss je kapitola sama o sobě. Jeho spawn je 4x v týdnu. Od World bosse pak můžete získat itemy jako T1, T2, Mythical. Všechny tyto itemy dropují excelentní a jejich drop je určen podle GR a množství EL. Kupříkladu GR 0-2 z něj dropuje T1 itemy, 3-5 GR potom T2 itemy. EL to mají podle počtu EL a podle toho může dropnout maximální počet Myth optů. Takže od určitého EL už máte šanci i z World bosse na Artifact.

Illusion Temple je pvp event jak ho znáte. Jeho popis naleznete v guidech na webu. Odměnou jsou Pet Upgrade Jewely. Těmito jewely přidáváte do petů Mythical optiony až do maxima 6. Tyto opty můžete rovněž rerollovat pomocí Mythical Reroll Jewelu.

Od minule proběhla ještě změna v nepřístupnosti do nižších map a tím jsme separovali hráče od sebe a vytvořili tak díru v komunikaci a interakci. Abychom to nyní napravili a vyřešili, tak jsme všechna omezení vstupu zrušili a EL budou mít při vstupu debuff 30% na dmg a defense. Tento debuff funguje automaticky při vstupu do dané lokace. Tento debuff je pak znázorněn graficky pod postavičkou hráče a debuff ikonkou v oznamovací oblasti. Tento debuff se nepromítá do statistik v C. 


Postupně všechny informace doplníme do guidů.

Autor: Administrator, November 29, 2023