Atlant1sPán hradu
Boj vypukne za
Tvůj čas
Čas serveru

ETERNMU S6
EPISODE RAGNAROK!

Vážení hráči,
dne 22.9. 2023 v 15:00
bude spuštěn server S6 Epizoda RAGNAROK 3.

Přinášíme spousty oprav a zcela nový PvP balance systém. Přijďte si s námi zahrát!

RAGNAROK!

Epizoda RAGNAROK je vysoce customizována a optimalizována. Byla odstraněna většina známých bugů a přidáno značné množství nového obsahu. V jádru se však jedná stále o starou dobrou S6.

Pravidla pro novou season

Vážení hráči,

jelikož bylo uděleno již celkem dost BANů, citíme potřebu připomenout aktuální pravidla platná od této sezóny.

  • Při pokusu o použití nepovolených programů již nebudeme dávat první varování a ban napodruhé. Nyní vás automaticky zabanuje systém za používání hack/cheat.
  • Sdílení účtu je zakázáno. Každý uživatel má povinnost vytvořit k účtu jedinečné heslo a to následně nedistribuovat dál.
    • Používání programů pro ovládání vzdálené plochy za účelem ovládání herního clienta serveru EternMU je zakázáno. Při podezření na zneužití bude posouzeno admin týmem. Uzná-li admin tým, že došlo k pochybení může účet omezit nebo zablokovat.
  • Obchodování za jinou než herní měnu je naprosto vyloučené a je klasifikováno jako podvod s cílem poškození serveru EternMU.

Tato pravidla upřesňují, upravují nebo doplňují stávající pravidla serveru

Jelikož jsme zaznamenali v logu obrovský počet pokusů o použití softwaru pro RDP, chceme znovu připomenout, že je to zakázané! Pokud se situace neuklidní, začneme jmenovitě trestat ty, kteří se provinili proti pravidlu o používání vzdálené plochy.

Děkujeme za dodržování pravidel

Přejeme příjemnou zábavu

Autor: Administrator, September 23, 2023